Tilgjengelighetsverktøy

Booking og overnatting

Booking er nå åpnet, kontakt bookingansvarlig på nalumcharlotte@gmail.com eller i vårt kontaktskjema.

Ønsker du å gi bort en helt unik opplevelse i gave? Da har vi gaven for deg! Gi bort et gavekort for overnatting på Tvistein Fyr. Du bestemmer selv datoer og antall personer. Send e-post til nalumcharlotte@gmail.com for å kjøpe gavekort.

Overnatting på Tvistein Fyr

Siden åpningen 26.06.20 har Tvistein Fyr åpnet for overnattinger og utleie. I utleie-sesongen (fra uke 26 2023) har vi vertskap på fyret, og hvem som helst kan komme og overnatte der. Vi har rom med 2-3 senger, og ingen reisefølger må dele rom med andre reisefølger. Det er også mulig å leie fyret til private sammenkomster utenfor sesong.

Vi har 17 sengeplasser til utleie både i og utenfor sesong. Vi går over fellesarealer med desinfeksjonsspray og såpe og vann flere ganger daglig når det er vertskap på fyret.

Som overnattingsgjest deler du kjøkken, bad og toalett med de andre overnattingsgjestene.

Hva må medbringes

Når du skal overnatte på Tvistein Fyr er det viktig at du har med laken og sengetøy. Vi tillater ikke sovepose på fyret.

Du må også ha med alt av egen mat, drikke og vann. Det er vann fra sisterne som du kan bruke til å pusse tenner, vaske hender og koke opp, men dette er ikke drikkevann. Dette må å selv medbringes. Alt av utstyr til kjøkken er der ute, inkl. grill.

Priser

Prisen for overnatting på fyret i sesong er kr. 300 per person per natt.
Utenfor sesong er prisen kr. 8.000 for utleie av en helg.

Transport til og fra fyret gjøres i år fra Laberget småbåthavn i Nevlunghavn. Prisen er kr. 400 per person tur/retur.
Båten kjører fra båthavna klokken 10:30 og fra fyret klokken 11:30